Viikkotunnit 2017

Syysjooga su 10.9. – su 8.10. (yht. 5 kertaa)

Kesäjoogamme ovat tältä erää päättyneet – lämmin kiitos kaikille osallistujille! Tarjoamme syksyyn Lempeän Hatha-jooga -tunnin aikavälillä 10.9. – 8.10. sunnuntaisin klo 17.00 – 18.15. Ohjaajana toimii ihana Riina Kaartamo.

JOOGAKORTIT
3 x jooga = 33 €
5 x jooga = 50 €

Voit ostaa joogakorttisi verkkokaupastamme, ja tulostaa mukaan tunnille. Ohjaaja merkkaa siihen käyttökerrat. Kertamaksu (12 € / 10 €) on mahdollista paikanpäällä (käteinen ja kortti). Alennettu hinta koskee opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä, äitiyslomalaisia, kotihoidontuella olevia sekä Tehdassaaren Osuuskunnan ja Tuki ry:n jäseniä.

.

ILMOITTAUTUMINEN
Olemme ottaneet käyttöön joogayhteisön ilmoittautumis- ja infopalvelun, jonka kautta tulevaisuudessa tulemme hallinnoimaan viikkotunteja sekä workshoppeja. Klikkaa allaolevasta kalenterista tuntia, jolle haluat ilmoittautua ja kirjaudu palveluun. Palvelun kautta infoamme mm. tuntimuutoksista ja muista tulevista tapahtumista hyvinvointiin liittyen. Siellä voit ilmoittautua tunneille ja tarkastaa yhteystietosi. HUOM. Tunti toteutuu vain, jos vähintään kolme ilmottautuu vähintään kolme tuntia ennen joogatunnin alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu palvelussa klikkaamalla IN -painiketta kyseisen joogatunnin kohdalla. Walk-in -asiakkaat ovat myös edelleen tervetulleita, mutta pyydämme ottamaan huomioon, että ilman ilmoittautumista emme voi taata tunnin toteutumista!

Salissa on lainamattoja ja -vilttejä. Voit myös ottaa oman joogamattosi mukaan.

Sydämellisesti tervetuloa ❤

 

Hatha on harjoitus, jossa etsitään Hatha-tasapainoa: rennon ja aktiivisen tekemisen tasapainoa. Tunti tasapainottaa kehoa ja rauhoittaa mieltä. Sopii kaikille.