TEHDAS 108 järjestää Nokian Tehdassaaressa jälleen viime vuodelta tutun joulutapahtuman, JouluTehtaan, la 29. – su 30.11.2014. Luvassa on iloinen viikonloppu ainutlaatuisessa tehdasmiljöössä, joka pitää sisällään käsitöitä, designia, taidetta, lähiruokaa, huutokauppaa, työnäytöksiä, elävää musiikkia, esityksiä, askartelupajoja, ohjelmaa lapsille ja tietenkin monenlaisia herkkuja! Tapahtuman yhteydessä pidetään myös ravintolatarvikkeiden kirpputori.

Kaksipäiväinen tapahtumakimara

LAUANTAIN tapahtuma-aika painottuu iltahämärään, joka mahdollistaa tunnelmallisen ja inspiroivan tilaelämyksen kuusineen ja kynttilöineen. Design-myyjäisissä shoppailemme pirkanmaalaisten muotoilijoiden, käsityöläisten ja taiteilijoiden yksilöllisiä tuotteita sekä lähiruokatuottajien herkkuja, nautimme kahvilan tarjoiluista ja lämmittävistä juomista, huudamme taidetta TEHDAS 108:n hyväksi, osallistumme joulukoristepajaan ja seuraamme ammattilaisten työnäytöksiä (mm. puu- ja jääveiston suomen mestari sekä jääveiston maailmanennätyksen haltija, Pasi Ahokas veistää huutokaupattavaksi moottorisahalla puuteosta TEHDAS 108:n pihalla). Illan tullen virittäydymme pikkujoulutunnelmaan elävän musiikin parissa (K – 18).

Mukana mm. seuraavat toimijat:
PAPU
Onnen Hile
Dancing Flowers
BUK. by Tiinatupuna / Ateljeekatu
Ompelupalvelu Waecci
Myway Clothing
Galleria Oivalluksia
Elega
Vesa Välikangas
Pasi Ahokas
Nana Haveri
Anitta Forssen
Annariikka Qvist
Juhana Nyrhinen
Suklaatila
Kaivolan Yrtti ja hoito
SunSpelt
Yrjölän marjatila

1013519_480155432122291_2899456017106211365_n
PAPU / Orava dress

La 29.11.2014 ohjelma:
klo 15 – 20  Design-myyjäiset ja ravintolatarvikkeiden kirpputori
klo 15 – 20  Kierrätyslasipuhallusnäytöksiä: Vesa Välikangas
klo 15 – 18  Moottorisaha-puuveistonäytös: Pasi Ahokas
klo 16 – 18  Taidehuutokauppa TEHDAS 108:n hyväksi: meklarina Pekka V. Ruuska
klo 20 – 01.30  Kaiken Kansan Pikkujoulut: viihtyisää jatsia soitteleva Hot Potatoes, cover-poppia taituroiva Entertainment Orchestra ja akustista gipsy swing -henkistä iskelmää esittävä Huojuva Komppi,  anniskelu K – 18


SUNNUNTAIN perinteisissä joulumyyjäisissä (klo 12 – 16) on jouluista ohjelmaa koko perheelle. Ihastelemme paikallisten käsityön harrastajien, yhdistysten ja seurojen sekä lähiruokatuottajien myyntipöytien antimia, syömme riisipuuroa ja piparkakkuja, juomme glögiä ja kuuntelemme kuorolaulantaa. Myös joulupukki saapuu paikalle kuuntelemaan lahjatoiveita!

Kaikkiin JouluTehtaan tapahtumiin on vapaa pääsy.
Ohjelma täydentyy tapahtuma-ajankohtaan saakka.
Järjestäjinä Tehdassaaren Osuuskunta ja Tehdassaaren Tuki ry

Tule myyjäksi JouluTehtaaseen!

JouluTehdas 2014 juliste