Järjestä tapahtuma, yksityis- tai yritystilaisuus uniikissa ympäristössä!

Tarkista varaustilanne täältä.

Pyydä tarjous / tee tilavaraus osoitteeseen: tilavaraukset@tehdas108.fi

Ilmoita varauksesi yhteydessä otsikkotasolla tilaisuutesi luonne ja ajankohta (myös vuosiluku), tekstissä nimesi ja kattavat yhteystietosi, minkä tai mitkä tilat haluat varata ja millä hinnoittelulla (viikonloppu-, päivä-, tuntivuokraus). Varausta tehdessään tilan vuokraaja hyväksyy varausehtoina sähköpostilla lähetetyn tarjouksen liitteenä olevan aineiston.

Sähköpostilla tehty varaus käsitellään sitovana varauksena (sopimus), ja siihen sovelletaan seuraavia peruutusehtoja. Tilan vuokraajan on ilmoitettava mahdollisesta varauksen peruuntumisesta viimeistään 3 kk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta tai ilmoittamatta jättämisestä veloitamme 50 % sopimuksen mukaisesta kokonaissummasta.

Huom! Otamme tällä hetkellä vastaan 2017-2018 varauksia. Vuoden 2019 varaukset 1.1.2018 alkaen. Ei alustavia varauksia.

Järjestämme tilanäyttöjä (avoimet ovet) säännöllisesti. Tarkista näyttöajankohdat tapahtumakalenterista.

Salonki (n. 350 m2)

Salonki on valmiiksi kalustettu. Jos tilaa halutaan tyhjentää, suosittelemme vuokraamaan Gallerian varastoksi, sillä ylimääräistä varastotilaa ei ole. Rentoja pöytä- ja istuskeluryhmiä on valmiina noin 50 hlölle. Itsekoottavia pukkijalkapöytiä on yhteensä 15 kpl (n. 100 hlölle): 7 kpl kokoa 360 x 80 cm –> näistä 3 kpl pitkiä pöytiä, (n. 20 hlöä / pöytä), 6 kpl kokoa 240 x 80 cm  ja 2 kpl kokoa 244 x 60 cm. Tuoleja on n. 140 kpl. Esiintymislavan koko on 4 x 6 m. Salonkia vuokrattaessa sopimukseen kuuluu myös kiinteistön etupiha.

Galleria 108 (n. 200 m2)

Galleria on kalustamaton tila. Käytössä on siirreltäviä seinämiä, joilla tilaa voi rajata. Galleriassa on oma sisäänkäynti.

 

Yleistä tilavuokrauksesta

TEHDAS 108 on Tehdassaaren Osuuskunnan ylläpitämä Luova Keskus, jonka ulosvuokrattavat tilat ovat sekä yhteisön olohuone että luovan toteuttamisen keskiö. Tilat muuntuvat yhteisön vallitsevan fiiliksen ja tilanteen mukaan, ja ne vuokrataan ulos senhetkisessä “taiteellisessa asussaan”. Toivomme, että huolehditte tiloistamme ja arvostatte niitä kuin omaa olohuonettanne.

Keittiö

Keittiö sijaitsee kiinteästi Salongin yhteydessä. Varusteluun kuuluu kahvin- ja vedenkeitin, kylmäsäilytystilaa (3 jääkaappia, 1 lokeropakastin), sähköuuni ja -liesi, mikro, (tiskikone), popcorn-kone (käyttöohjeet laitteen alla) sekä lämpö- ja kylmävitriinit. Erilaisia kahvikuppeja, tasseja ja lautasia on yhteensä noin 50 henkilölle. Vuokraamme myös tarvittaessa perkolaattoria (40 kupin kahvinkeitin) voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Huom! TEHDAS 108:n keittiö ei ole viranomaisen hyväksymä elintarviketila.

Lämpötila

Yleislämpö (min. 14 C) pidetään päällä tehtaassa ympäri vuoden. Mukavuuslämpöä lisätään tarvittaessa puhaltimilla tapahtuman ajaksi. Puhaltimet laitetaan päälle muutama tunti ennen tapahtumaa (pakkassäällä jo edellisenä päivänä), jotta lämpötila ehtii nousta. Puhaltimien päälle- ja poiskytkemisistä huolehtii vahtimestari, ellei erikseen muuta sovita. Lämpötila TEHDAS 108:ssa on suoraan verrannollinen ulkona vallitsevaan lämpötilaan, joten lisälämmityksen tarve määritellään tapahtumakohtaisesti yhdessä vuokralaisen ja vuokranantajan kanssa. Talvikautena (loka-huhtikuu) perimme aina lämmityksestä voimassaolevan hinnaston mukaisen hinnan.

Loppusiivous

Vuokraaja luovuttaa tilan siinä kunnossa, missä on sen vastaanottanut. Loppusiivous tapahtuu joko heti juhlien jälkeen (tunti- ja päivävuokraus) tai seuraavana päivänä klo 12 mennessä (viikonloppuvuokraus). Jos huonekaluja on siirrelty tai pukkijalkapöytiä kasattu, on ne siirrettävä takaisin paikoilleen. HUOM. Suosittelemme ottamaan huonekalujen paikoista valokuvat ennen siirtämistä!! Roskat laitetaan roskiin, wc:t siivotaan, lasinsirut yms. lakaistaan, läikkyneet ruoat ja juomat luututaan, tiskit tiskataan ja keittiön tasot sekä pöytätasot pyyhitään. Pullot / tölkit (myös pantittomat) laitetaan niille osoitettuun astiaan (ei sekajätteeseen!). Jos ulkoroskikset ovat täynnä, jätetään jätesäkit kiinteistön sisätilaan ulko-oven viereen, ei ulos (linnut). Myös ulkotila siistitään. Jos juhlatila on vuokraajan jäljiltä sotkuinen tai huonekaluja ei ole palautettu paikoilleen, veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisen siivoussakon.

Vahtimestari

Tehdassaaren Osuuskunta huolehtii paikalle vahtimestarin, jos kyseessä on häät tai juhlien vierasmäärä ylittää 40 hlöä. Vahtimestari on paikalla alkaen klo 22 juhlien päättymiseen saakka. Vahtimestari avaa ovet / luovuttaa avaimen, valvoo alivuokralaisten yksityisiin tiloihin kulkua, vastaa mahdollisiin kysymyksiin ja reagoi ongelmatilanteisiin, sammuttelee valot ja lukitsee viimeisenä ovet. Vahtimestaripalvelusta veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisen tuntiveloituksen.

Luvat ja turvallisuus

Vuokralainen vastaa tilaisuuden toteuttamisesta ja järjestämisestä sekä sitä varten tarvittavista viranomaisten vaatimista luvista ja vakuutuksista. Jos tilaisuudessa tarjoillaan alkoholia, tulee siitä tehdä ilmoitus poliisille (www.poliisi.fi/luvat/). Myös mm. ilotulitteiden käytöstä ja muusta mahdollisesta tilaisuuteen liittyvästä on hyvä lukea ennakkoon Nokian kaupungin laatimat ohjeistukset (www.nokiankaupunki.fi). Vuokralainen vastaa myös tilaisuuden ja vieraiden turvallisuudesta. Vuokralaisen on huolehdittava ja valvottava, ettei melusta aiheudu haittaa. Suurin sallittu melutaso klo 02:00 jälkeen on 85 desibeliä.

Muuta

Suurin sallittu henkilömäärä Salongissa ja Galleriassa on yhteensä 500 hlöä. Tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat. Kynttilöitä saa polttaa. Savukonetta saa käyttää. Vuokratussa tilassa ei ole muuta toimintaa tilaisuuden aikana, mutta läpikulkua yläkerran työhuonetiloihin saattaa tapahtua. Kulkuja vahtii ja lisätietoja antaa vahtimestari.

Lisäpalvelut

Kauttamme saat myös laadukkaat catering-, valaistus- ja äänentoistopalvelut niin isoihin kuin pienempiinkin tilaisuuksiin.

TEHDAS 108 Catering -palvelu yhteistyökumppaneineen antaa mielellään tarjouksensa ruokailuista ja kahvituksista.

TEHDAS 108 äänentoisto- ja valaistus (Pasi Sinivuori, Sonic Bee) tarjousesimerkki: Salongin tilavalaistus ja esiintymislavan valaistus hintaan 270 € (sis. alv 24%). Hinta sisältää tarvittaessa äänentoiston puheille ja taustamusiikille. Pelkkä esiintymislavan valaistus sekä äänentoisto puheelle ja taustamusiikille hintaan 120 € (sis. alv 24%). Bändin äänentoisto on myös mahdollista järjestää erikseen sovittavalla hinnalla. Voitte keskustella tarkemmin tarpeistanne suoraan Pasin kanssa p. 044 5260 885 / pasi.sinivuori@sonicbee.fi, mutta infotkaa varauksen yhteydessä sopimastanne palvelusta.

Pohjapiirustukset

TEHDAS108_pelastussuunnitelmaTEHDAS108_maa-alue_pelastustiet