Toimintaa, joka tekee ihmiselle hyvää!

Missä: TEHDAS 108 (satakasi) – Tehdassaaren Luova Keskus sijaitsee Nokian kaupungin keskusta-alueella Tehdassaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vuonna 1935 rakennettu kiinteistö on Bertel Strömmerin suunnittelema punatiilinen rakennus, joka alun perin on toiminut Nokia-yhtiön konekorjaamona ja -pajana, ja sittemmin mm. kynttilä- ja kissanhiekkatehtaana.

Miten: TEHDAS 108 on myös eri alojen ammattilaisia yhdistävä, yhteisöllinen toimintakonsepti. Ammatillisesti uteliailla ihmisillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää ja laajentaa tietotaitoaan yhteistyössä kaltaistensa kanssa sekä toimia alustalla, jolla työelämän toimintakulttuurille voidaan innovoida uudenlaisia toimintatapoja.

Kuka: TEHDAS 108 on omiin arvoihinsa uskova yhteisö (Tehdassaaren Osuuskunta + Tehdassaaren Tuki ry.), joka tuo Nokialle uudenlaista luovaa toimintaa. Tekijöinä ovat kulttuuri- ja hyvinvointialojen ammattilaiset ja harrastajat. TEHDAS 108 -brändin arvoja ovat ajanmukaisuus, luovuus, ammattilaisuus, ennakkoluulottomuus, eettisyys, ekologisuus, yhteisöllisyys ja rohkeus.

 

Lataa TEHDAS 108 -logo tästä.
tehdas108_logo