Tervetuloa taidesuunnistamaan Nokian Tehdassaareen 23.-24.4.2016 klo 11-17 !
Kohdenumero 87 – Tehdas 108

Tunnelmallisessa tehdasrakennuksessa on jälleen viikonlopun verran taidetta ja herkkuja mielelle ja ruumiille. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Koko tapahtuman ajan:
– Galleria 108:ssa on avoinna Pirkan opiston ILMASSA – kuvataide- ja käsityönäyttely (ark. 14-18, taidesuunnistusviikonloppuna 11-17, helatorstaina, vappuaattona ja vappupäivänä 11-15)
– Salongissa Sokru esittelee ja myy ihania tuotteitaan!
Sokru/Outi Virtanen, kuvataide, maalaus sekä graafinen suunnittelu, kuvitus
– Kahvila palvelee ahkeria suunnistajia ja ohjelmassa on luvassa myös osallistavaa toimintaa.

 

Star_kansi
Taidesuunnituksessa voi myös tutustua tuoreeseen kirjaan Maisteri Starkin arkisto, joka tuo esille nokialaisen Matias Starkin sadan vuoden takaisia valokuvia. Myös kirjan tekijät ovat paikalla. Kirjan on julkaissut Musta Taide (Aalto Arts Books), ja sitä on saatavilla muun muassa kustantajan nettikaupasta (https://shop.aalto.fi/p/843-maisteri-starkin-arkisto/).
kansikuva_mummo_on_jumala
Tehtaalla Taidesuunnistuksen aikaan paikalla on Mummo on jumala -kirjan kirjoittaja Mirka Alfreds-Välimäki. Tervetuloa tapaamaan kirjailijaa ja tekemään kirjaostoksia!
Something pink
Sokru / Outi Virtanen: Something pink, 50×64,5 cm, peitevärit, 2016. Outi Virtanen kertoo yrityksestään Sokrusta seuraavaa: ”Sokru on nokialainen pienyritys, jonka perustin elokuussa 2015. Sokrun päätoimiala on taidekasvatus, johon liittyy kymmenen vuoden kokemus kaikenikäisten osallistujien parissa toimimisesta erilaisissa toimintaympäristöissä. Opetus- ja ohjaustyö pitää sisällään museopedagogiikkaa, yhteistyötä kuntien ja kaupunkien sekä yksityisten tahojen kanssa. Opetusalueet ulottuvat taiteen eri osa-alueiden lisäksi kädentaitojen ja viestinnän puolelle. Taidekasvatuksen lisäksi teen graafista suunnittelua ja kuvitusta. Kuvataiteilijana maalaan ja piirrän. Maalausten graafinen kuvasto yhdistyy ja liittyy osaltaan Sokrun tuotteisiin. Olen aina liikkunut ikäänkuin taiteen ja muotoilun puolessa välissä. Maalaaminen on minulle nimeämättömien ajatusten hiljaa lukemista. Se on luonnosmaista, usein nopeaa ja työskentelyn aikarajana on aina yksi vuorokausi. Teosteni sisältö liittyy usein luontoon ja vuodenaikoihin, toisaalta koen tarvetta päivittää kuvastoa reaaliaikaisesti. Työskentelytapani on moniulotteinen ja luonnostaan osallistava. Teen välillä hyppäyksiä myös yhteisötaiteen pariin.”
Instagram: #sokruissugar

 

Tapahtuman järjestää Tehdassaaren Tuki ry.

Lisätiedot:
yhdistys@tehdas108.fi
http://www.taidesuunnistus.net/
http://www.tehdas108.fi/fi/