SUNNUNTAINA 21.2.2016 Tehdas 108:ssa tapahtuu! Olet tervetullut silloin kanssamme Ravintolapäivän konserttiin ja päivälliselle. Konsertti ja päivällinen soveltuvat mainiosti koko perheelle. Makuelämykset ja viihtyminen ovat taattuja, saavuit sitten tapahtumaan yksin, tai perheen ja ystävien seurassa!

Tapahtumaan tulee ilmoittautua ennakkoon tekemällä pöytäväraus. Ilmoita ruokailijoiden lukumäärä ja se kuinka moni seurueestasi on aikuisia ja moniko lapsia. Ilmoita myös minkä ruokavalion valitset seuraavista: kasvis, kala-kasvis vai liha-kala-kasvis. Ilmoittautumiset: varaukset@tehdas108.fi

Tapahtuma alkaa klo 16. Saavuthan paikalle ajoissa!

MENU

Alkuruoka
Pho keitto (kana tai kasvis)
+
Broileri kepakko
TAI
Friteerattuja juureksia

Pääruoka
Artisan Burgeri
Käsin tehty burgeri, jossa täytteenä pohjanmeren turkasta valmistettu kalapuikko tai härkäpapu-nokkospihvi.

Jälkiruoka
Banaanijäädyke ja kookoskinuskia. Kahvi / tee.

Menun hinta: aikuiset 23 €, lapset 13 €

VAHTIKOIRA KARKUTEILLÄ

Tapahtumassa esiintyy ihastuttava duoTuija Rantalainen ja Vahtikoira. Duon albumi ’Vahtikoira karkuteillä’ on saanut EMMA ehdokkuudensarjassa Vuoden lasten albumi!

Voiko sahaa soittaa, kuinka parannetaan hikka ja mitä sanoo koira Chilessä tai Virossa? Seremoniamestarina tässä hulvattomassa esityksessä hääräilee vahtikoira Veikko ja laulujen sävelistä ja sanoista vastaavat Tuija Rantalainen ja Anja Erämaja.

Esiintyjät: Tuija Rantalainen, laulu ja piano jaVeini Nupponen, laulu ja saha

Tapahtuman järjestää Tehdassaaren Osuuskunta
Varaukset: varaukset@tehdas108.fi